1 napos highlander túra
Egyedülálló segway túra a Mátrában
- Magaslatok, a szárnyalás túrája
- Csúcstámadás Mátrafüredről a Kékesig
- Páratlan élmények terepsegwayekkel
- Hightech élmény teljes biztonságban
A program előzetes lekérés alapján a hét bármely napjára megszervezhető.
 
A program jól beilleszthető egy mátrai hosszú hétvége programjába. Szállásajánlatunk a Lifestyle Hotel**** Mátra. Kérje kedvezményes csomagajánlatunkat.
Részletes program
 
A túra indulási pontja Mátrafüred központjából 10.00 órakor.
Családbarát verzió gyerekutánfutóval is igénybe vehetõ.
Egész napos túra, melynek távja összesen 33 km.
 
Túraállomások:
1. Zsiványok tanyája
2. Kallók völgye
3. Bene háza
4. Csepegõ forrás
5. Kossuth kút
6. Fehér-köves (Kõmezõ)
7. Négyeshatár
8. Peres-vágás
9. Gondház kõ
10. Nagy nyak
11.K ékestetõ - kilátó (ebéd)
12. Veronika rét
 
Exkluzív túránkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének mindent kipróbálni, akik minden élménybõl bevállalnak egy csipetnyit, akik szeretnének egy minden extrával felszerelt túrán részt venni. A túra egyes állomásai után, mint a Zsiványok tanyája, a Kallók völgye, Bene háza a Csepegõ forrást Mátrafüreden a Tornyos-panzió mögötti sétaúton haladva érjük el. Folytatva utunkat jutunk el a Kossuth-kúthoz, érintjük a Fehérkövest, a Négyeshatárt a Peres vágást, majd eljutunk az aznapi ebédünk színhelyére Kékestetõre. Kékestetõn, Magyarország és a Mátra legmagasabb csúcsán (1014 m) méltóságteljes montán bükkösök, szubalpin klíma, a természet békéje fogadja az idelátogatókat. Télen a sí szerelmesei sportolhatnak páratlan panorámájú hegyoldalakon, és egész évben túrázók paradicsoma az ország legmagasabb csúcsa. A hajdan nagy múltú szanatórium szép természeti környezetben fogadja a gyógyulni vágyókat az ország minden tájáról, jó hírét keltve e szép hegyvidéknek. A Mátraházánál húzódó Veronika rét az idelátogatók szerint az ország egyik legszebb rétje, ahol a friss hegyi levegõ és a csodás természet pompás orgiája fogadja a kirándulókat. A túrán ügyesen mixeljük az izgalmak, a feltöltõdés, a rácsodálkozás és a kihívások okozta élményeket.

Hírlevél
Aktuális ajánlatokról, akciós útjainkról, újdonságokról, friss hírekről kaphatsz információkat.
Iratkozz fel most!
Kapcsolat
Ha az utazásokkal kapcsolatban információra van szükséged, hívj bennünket bátran, írj nekünk e-mailt vagy használd azonnali üzenetküldő dobozunkat!
TEL: +36/30-204-7151
, FAX: +36/84-999-625
Név:
E-mail:
Üzenet:
Köszönjük az üzenetet, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.